Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Клещи за връзване на растения с лента и скоби - 31716

Клещи за връзване на растения с лента и скоби
Клещи за връзване на растения с лента и скоби - 31716
34.99 лв.
  • Модел: Клещи за връзване на растения с лента и скоби
  • Тегло: 0.80кг
  • Размери: 30.00см x 5.00см x 15.00см
  • SKU: 31716
  • UPC: 31716
Бърза поръчка

Клещи за връзване на растения с лента и скоби | Инструменти и машини

Описание на уреда за връзване на растения с лента и скоби:

Този ръчен инструмент е предназначен за връзване на високорастящи и увивни растения. Уреда за връзване работи чрез пристягане на стеблото на растението към колче или поддържаща мрежа чрез здрава пластична лента. Самата лента се прищипва с телчета, на принципа на телбода. Процеса на връзването е автоматичен. Консумативи за уреда за връзване на растения са лентата и телчетата. В кутията на инструмента за връзване на растения има подробно описание и инструкция за употреба

Клещите за връзване на растения с лента и скоби са универсален и надежден помощник за работата ви в двора и градината.

Клещите за връзване на растения са практичен и иновативен уред, с който може бързо и лесно да привързвате високорастящи растения към колчета или поддържаща мрежа. Този изключително полезен уред използва здрава лента и скоби, с които обхваща стеблото на растението и го фиксира към колчето или мрежата. Уреда за връзване на растения е подходящ за лозя, цветни растения, домати, краставици и други високорастящи зеленчукови и овощни растения. С клещите за връзване на растения се работи бързо и ефективно, това е универсален уред, който замества различните конци, телчета, канапи скоби и други подръчни приспособления в двора и градината. Клещите за връзване на домати и растения са автоматични - връзването на растението става посредством двойно стискане на челюстите. С първото стискане се захваща лентата, с второто стискане вече имате здрава и надеждна връзка около стблото на растението. Меката, но здрава лента щади стеблото, като същевременно не се разхлабва, не провисва и придържа стабилно растението. С клещите за връзване на растения може да работите спокойно с една ръка, като другата остава свободна, за да придържа в правилната позиция растението. Максималния отвор на клещите за връзване на домати, лозя и други е 50мм, което го прави подходящ и за придържането на младите овощни дръвчета.

С клещите за връзване на растения ще поддържате вашата градина в безупречен вид, без излишни усилия и загуба на време, а меката лента и скобите са подходящи и за най-нежните и чуствителни растения.

Ръчни инструменти > Инструменти и машини > Клещи за връзване на растения с лента и скоби

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.