Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

УСИЛЕНА скоба за водно съединение 58-63мм НЕРЪЖДАЕМА - 8525863

УСИЛЕНА скоба за водно съединение 58-63мм НЕРЪЖДАЕМА
УСИЛЕНА скоба за водно съединение 58-63мм НЕРЪЖДАЕМА - 8525863
2.79 лв.
  • Модел: Скоба усилена за водно съединение 58-63
  • Тегло: 0.05кг
  • SKU: 8525863
  • UPC: 8525863
Бърза поръчка

УСИЛЕНА скоба за водно съединение 58-63мм НЕРЪЖДАЕМА | Водоснабдяване

Усилената скоба за водни съединения 58-63мм е неръждаема скоба за маркучи, която гарантира надеждност на връзката и при високо налягане и силни механични въздействия.

Усилената скоба за маркучи е продукт с отлично качество, който гарантира сигурна и надеждна връзка между маркуча и накрайника, дори в условията на неблагоприятни механични въздействия или високо налягане в системата. Усилени скоби за водни съединения от неръждаема стомана се използват в напоителни системи, в сондажи потопени изцяло във вода, в индустриални и технологични инсталации, а също и в обикновени приложения за градината, автоиндрустрията и други битови нужди, където е необходимо да има здрава и сигурна връзка. Неръждаемата скоба за маркучи има усилена широка лента от неръждаема стомана устойчива на влага, вода и други агресивни съставки, които биха могли да доведат до корозия или преждевременно разрушаване на материала. Усилената скоба за водно съединение стяга равномерно маркуча към тялото на накрайника или щуцера, което прави съединението изключително сигурно. В различни случаи това е от особена важност - усилени неръждаеми скоби се използват при маркучи с голям диаметър, в системи с високо налягане, за подвижни съединения и други. В тези ситуации поставянето на усилената скоба за водно съединение възпрепятства изскачането на маркуча от щуцера и разпадането на връзката.

Усилените скоби за маркучи представляват пръстен от стоманена лента с ширина 20мм. Стягащия механзъм също е усилен. Скобата за водно съединение 58-63мм е изработена изцяло от неръждаема стомана, което гарантира устойчивостта на скобата при неблагоприятни условия - висока влажност, вода и други агресивни вещества, които да доведат до корозиране и разрушаване на материала. Затягащия винт също е усилен, поцинкован, с шестограмна глава. Неръждаемите скоби за маркуч гарантират липсата на течове и здравината на връзката. 

Характеристики на усилената скоба за маркучи 58-63мм

- материал: неръждаема стомана
- покритие: неръждаемо
- винт: поцинкован
- затягане: с ключ
- обхват: 58-63мм

Скоби и крепежи > Водоснабдяване > Скоба усилена за водно съединение 58-63

Характеристики
Размер (mm)58-63

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.