Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Разклонител за бързи връзки за маркучи ДВОЕН с кран - 5202

Разклонител за бързи връзки за маркучи ДВОЕН с кран (Градински аксесоари) на цени от 4.69 лв. само в dklux.com
Разклонител за бързи връзки за маркучи ДВОЕН с кран - 5202
4.99 лв.
  • Марка: Sayim Plastik
  • Модел: Градински аксесоари
  • Тегло: 0.20кг
  • SKU: 5202
  • UPC: 5202
Бърза поръчка

Разклонител за бързи връзки за маркучи ДВОЕН с кран | Поливане

Универсално разклонение за маркуч с кранове за спиране на водата.

Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Разклонителя за  градински маркуч е универсално решение - много практично и удобно. Разклонителя за маркуч е предназначен за присъединяване към канелка, градински хидрант или кран. Изводите на разклонението се съединяват с бързи връзки за маркуч с различни размери - 1/2",3/4", което го прави удачно решение за всякакви модели градински маркучи. Важно предимство на продукта е, че разклонителя е с кранове, което дава възможност потока на водата да се регулира независимо.

Разгледайте и другите градински аксесоари и маркучи, които ДК Лукс предлага на Вашето внимание!

Пластмасови градински фитинги > Поливане > Градински аксесоари

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Градинската пръскалка Турбо е качествен продукт, предназначен за поливането на декоративни тревни площи и градини.Серията градински аксесоари пред..
4.49 лв.
Купи
Градинския маркуч за поливане е двуслоен маркуч, армиран и изключително устойчив на прегъване и усукване.Това е един висококачествен мар..
56.99 лв.
Купи
Градинския комплект за поливане включва едноструен градински струйник и комплект конектори за бърза връзка с маркуч.В комплектта ще намерите ..
4.49 лв.
Купи
Двустранен конектор за градински маркучи с размер 1/2".Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любител..
1.29 лв.
Купи
Накрайника за маркуч представлява месингов щуцер за маркуч.Накрайника за маркуч служи за свързка между маркуча и водопроводната система. Накр..
1.99 лв.
Купи
Градински пистолет за поливане с пет функции и конектор за маркуч бърза връзка.Продукта представлява воден пистолет с многофункционална глава..
7.99 лв.
Купи