Меню
Your Cart

Серия FUTURA Черен мат

ДК Лукс предлага на Вашето внимание серията дизайнерски аксесоари за баня Futura с цвят черен мат, носител на наградата за дизайн Red Dot.

Futura е серия луксозни аксесоари за баня, ориентирана към ефектния и модерен дизайн, стилните цветове и меки форми. Аксесоарите за баня Futura с цвят ХРОМ се предлагат в широка гама продукти, които впечатляват с луксозна визия и красиво съчетание на хромираните метални елементи с матирано бяло стъкло.  Самите форми на хромираните аксесоари FUTURA са меки и изящни, ненатрапчиви и подхождат на различни стилове на обзавеждане на банята. Неслучайно именно върху дизайна е акцента на аксесоарите за баня Futura, които са носител на престижната награда за дизайн Red Dot - това е награда, която се връчва на победителя в своята категория. Аксесоарите за баня от серия Futura ХРОМ са Вашият перфектен избор за модерна и стилна баня. Наред с луксозна визия, аксесоарите за баня предлагат и отлично качество и атрактивни цени. ДК Лукс предлага серия Futura и във вариант черен мат, която също е носител на наградата за дизайнерски продукт Red Dot.
Закачалката за кърпи от серия FUTURA е дизайнерска закачалка за кърпи и хавлии за вашата баня или кухня.Единичната закачалка за кърпи и хавлии е дизайнерски продукт от серията Futura с черно матово покритие. Това е една универсална закачалка кука за всякакъв вид кърпи, хавлии и дрехи - може да с..
18.99 лв.
Без данък:18.99 лв.
Тръбната стойка за кърпи от серия FUTURA е луксозен аксесоар за баня с черно матово покритие.Поставката за хавлии от серията Futura представлява красива тръбна стойка за кърпи и хавлии за Вашата баня. Тя се отличава с масивна и качествена изработка, стилен и изчистен дизайн характ..
56.99 лв.
Без данък:56.99 лв.
Двойната закачалка за кърпи серия Futura представлява луксозен аксесоар за вашата баня с цвят черен мат.Тръбната стойка за хавлии от серия Futura е двойна. Тя се отличава с масивна и качествена изработка, стилен и изчистен дизайн и атрактивен черен матов цвят. Дължината на черната зака..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Закачалката за кърпи с двойно подвижно рамо серия Futura е красив и функционален аксесоар за баня с черно матово покритие.Стойката за кърпи от серията Futura с подвижно рамо представлява фиксирана за стената стойка за кърпи с две подвижни рамена. Двете рамена се местят хоризонтално в п..
89.99 лв.
Без данък:89.99 лв.
Закачалката за кърпи от серия Futura е дизайнерски аксесоар за баня с впечатляваща визия и цвят черен мат.Закачалката за кърпи е тип халка - кърпата за баня се окача като се преметне през халката. Стойката за кърпи серия Futura има правоъгълни форми и авангардна визия. Впечатляващата к..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Четворната закачалка от серия FUTURA е дизайнерска закачалка за кърпи и хавлии за вашата баня или кухня.Четворната закачалка за кърпи и хавлии е дизайнерски продукт от серията Futura с черно матово покритие. Това е една универсална закачалка..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Луксозния диспенсър за сапун серия Futura е изящно съчетание между матирано стъкло и метал в черен мат.Дозатора за сапун с цвят черен мат е красив дизайнерски продукт с отлично качество и изгодна цена. Диспенсъра за сапун, както и цялата серия черни матови аксесоари за баня Futura са н..
56.99 лв.
Без данък:56.99 лв.
Красивата поставка за сапун от серия Futura е умело съчетание между матирано стъкло и метал с черно матово покритие.Сапунерката в цвят черен мат и матирано стъкло е част от серията луксозни аксесоари за баня с оригинален дизайн и заоблени меки извивки Futura. Продуктите от гамата на тaзи се..
45.99 лв.
Без данък:45.99 лв.
Рафта за огледало за баня Futura представлява етажерка за баня от матирано стъкло и масивна метална рамка в цвят черен мат.Луксозния рафт за баня Futura е от серията дизайнерски аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн в своята категория - Red Dot. Това престижно отличие напълно кореспон..
94.99 лв.
Без данък:94.99 лв.
Ъгловия рафт за баня серия Futura черен мат е част от луксозната серия аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн Red Dot.Аксесоарите за баня серия Futura впечатляват със своите елегантни и стилни форми и детайли. Високото качество на продуктите и луксозния и тежък цвят черен мат..
66.99 лв.
Без данък:66.99 лв.
Четката за тоалетна с черна матирана стойка от серия FUTURA е луксозен аксесоар за баня за стенен монтаж.Четката за тоалетна е необходим аксесоар за всяко едно санитарно помещение. Въпреки предназначението си, четката за тоалетна може да бъде красив и стилен аксесоар за баня, който да краси и до..
76.99 лв.
Без данък:76.99 лв.
Двойната поставка с чаши за баня черен мат от серията аксесоари за баня FUTURA е луксозен продукт за Вашата баня.Дизайна на двойната чаша за баня с държач е модерен и впечатляващ - серията аксесоари за баня Futura имат изящни заоблени форми и атр..
57.99 лв.
Без данък:57.99 лв.
Поставката с чаша за баня черен мат от серията аксесоари за баня FUTURA е продукт с оригинален дизайн и характерен цвят.Дизайна на чашата за баня е модерен и впечатляващ - серията аксесоари за баня Futura имат изящни заоблени форми и атрактивен цвят - черен мат. Чашата за баня с държач е изящно ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Вертикалната стойка за тоалетна хартия с цвят черен мат Futura е оригинален и луксозен аксесоар за баня.Черната поставка за тоалетна хартия Futura е предназначена за стенен монтаж, като рулото тоалетна хартия се поставя вертикално. Благодарение на това, стойката за тоалетна хартия цвят..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Държача за тоалетна хартия от серия FUTURA е част от аксесоарите за баня с черно матово покритие.Луксозния държач за тоалетна хартия е част от серията Futura - дизайнерски аксесоари за баня с луксозно покритие черен мат. Аксесоарите за ..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Луксозния ръчен душ от серия Futura представлява дизайнерски душ за баня с ефектно черно матово покритие.Черния душ Futura е допълнение към серията аксесоари за баня с цвят черен мат. Характерно за всички продукти от серия Futura е оригиналният им дизайн и стилното черно матово покритие, ко..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Поставката за тоалетна хартия от серия FUTURA е луксозен аксесоар за баня с цвят черен мат.Дизайнерската стойка за тоалетна хартия е част от серията Futura - масивни и качествени аксесоари за баня с черно матово покритие. Продуктите от серия Futura, сред които е поставката за тоалетна хартия се ..
47.99 лв.
Без данък:47.99 лв.
Луксозния душ комплект Futura черен мат представлява душ слушалка и тръбно окачване с оригинален и стилен дизайн на достъпна цена.Душ комплекта цват черен мат от серията Futura включва един от дизайнерските душове със стилна визия и ефектни форми, кой..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.