Категории

APE коляно двустранно за тръба с алуминиева вложка

Цена 6.59 лв. за APE коляно двустранно за тръба с алуминиева вложка - APE ъглова връзка за тръба pex-al-pex двустранна (5271616 от APE) в раздел Тръби с алуминиева вложка и фитинги
Харесан от: 8 Модел: APE ъглова връзка за тръба pex-al-pex двустранна
SKU: 5271616
Наличност: Наличен
6.59 лв.

Избери опция


* Вариант:


Бр: ПОРЪЧАЙ

APE коляно двустранно за тръба с алуминиева вложка - 5271616

APE коляното с двустранна резба е фитинг за свързка на многослойни тръби за отопление с отлично качество и надеждност, гарантирани от марката APE.

За хората, които оценяват и разчитат на високото качество в своята работа или ежедневие предлагаме многослойните тръби и фитинги за парно на марката APE. Фитингите за тръба с алуминиева вложка, какво и самите многослойни тръби с марката APE се отличават с отлично качество и надеждност, прецизна изработка и високотехнологично производство. Фитингите за отопление APE, сред които е и двойната ъглова връзка са висококачествени компоненти за отоплителни системи, произведени в Италия от компания с традиции и доказано име на Европейския и световен пазар. APE дава гаранция за липса на течове при цялостно изграждане на отоплителните системи с многослойни тръби за отопление и фитинги за тръби на марката. Коляното APE с двустранен адаптор представлява връзка между две тръби под прав ъгъл. Коляното връзка за тръба е съставено от четири отделни елемента - ъглово тяло, щуцери за тръба, стягащи пръстени и гайка. Щуцера, който влиза в тръбата е отделен от тялото на ракора - връзката е разглобяема. Това осигурява лесен монтаж и свръзка с многослойната тръба, като същевременно надеждните уплътнения гарантират липсата на течове и сълзене от свръзката при правилно изпълнен монтаж. Правият ъгъл на връзката дава възможност да спестите място или да направите лесна свързка на труднодостъпни места в отоплителната система между многослойните тръби.

Двойното коляно APE е изработено от месинг. Гамата на фитинги за тръба с алуминиева вложка с външна резба обхваща различни размери от ф16 до ф32. Разгледайте и другите компоненти за отоплителни системи на италианския производител APE, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: