Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

ЧЕРЕН МАТ адаптор за PEX тръби Ф16 х 1/2" THERMOLIFE - 9200-9005

Черен адаптор за pex-тръби Ф16 х 1/2" THERMOLIFE (Черен адаптор Ф16 за Pex-al-Pex тръби) на цени от 3.99 лв. само в dklux.com
ЧЕРЕН МАТ адаптор за PEX тръби Ф16 х 1/2" THERMOLIFE - 9200-9005
5.99 лв.
  • Модел: Адаптор Ф16х1/2" за PEX тръби, черен
  • Тегло: 0.04кг
  • SKU: 9200-9005
  • UPC: 9200-9005
Бърза поръчка

ЧЕРЕН МАТ адаптор за PEX тръби Ф16 х 1/2" THERMOLIFE | Многослойни тръби

Адаптора за многослойна тръба с гайка ЧЕРЕН МАТ е подходящ за многослойни PEX тръби с диаметър Ф16

Адапторите Ф16 за тръби с алуминиева вложка се използват широко в различни отоплителни системи. Качеството на адаптора за pex-al-pex тръби е от изключително значение за работата на отоплителната инсталация. Надеждният и качествен адаптор гарантира липсата на течове или сълзене от свързките на многослойната тръба, което е от основно значение за правилното функциониране на инсталацията. Адаптора Ф16 с черна гайка предлага именно това - отлично качество, гаранция за надеждна и дългосрочна работа, както и стилна визия, благодарение на черното матово покритие. Черния мат е актуален цвят, който все повече се използва в интериора на дома. Черни адаптори Ф16 и радиаторни кранове ДК Лукс предлага от дизайнерската серия THERMOLIFE LUX.

Описание на ЧЕРНИЯ АДАПТОР Ф16 за многослойни PEX тръби:

Черния адаптор Ф16 представлява свръзката между многослойната тръба с алуминиева вложка и фитинг/кран/колектор с 1/2" цолова резба. Адаптора Ф16 се състои от щуцер с уплътнения, адапторна гайка и пристягащ пръстен. Щуцера е предназначен за многослойна тръба с размер ф16х2,0мм. Едната му страна влиза в тръбата, като каучуковите о-пръстени влизат  плътно и уплътняват перфектно. Върху тръбата се поставят стягащият пръстен и адапторната гайка, която се пристяга към фитинга с резба 1/2". Адаптора с гайка черен мат е изработен от месинг, а частта, която остава открита има матирано черно покритие. Максималното работно налягане е 10bar, за което производителя гарантира липсата на течове и сълзене, при спазени правила за монтаж. а максималната работна температура е 120*С.
ДК Лукс предлага адаптори за pex-al-pex тръби Luxor и Fornara на ниски цени.

Компресионни фитинги > Многослойни тръби > Адаптор Ф16х1/2" за PEX тръби, черен

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Хромирания кран за лира THERMOLIFE LUX представлява двойно ъглов дизайнерски кран с красиви и изчистени форми THERMOLIFE LUX е луксозна серия ди..
44.99 лв.
Купи
Висококачествена акрилна боя Ral 5017 под формата на спрей за боядисване с матов ефект.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и под..
6.29 лв.
Купи
Универсалната розетка Ф16 - 1/2" представлява декоративна розетка с различни приложения. Розетката Ф16 или 1/2" е изработена от неръждаема ..
2.49 лв.
Купи
Дизайнерския подов сифон GLASS WHITE представлява луксозен точков сифон за отводняване на бани и мокри помещения. ДК Лукс представя един красив и фун..
54.99 лв.
Купи
Удълженият нипел 1/2"М х 1/2"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с издължено и усилено тяло. Месинговия нипел 1..
1.99 лв.
Купи
Комплекта за монтаж за радиатори за баня включва три броя хромирани конзоли, крепежи, тапа и обезвъздушител. ДК Лукс предлага черните лири за ба..
19.99 лв.