Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Държач за кърпи за монтаж върху ЛИРА ЗА БАНЯ - БЯЛ - 9ISIHA01

Държач за кърпи за монтаж върху ЛИРА ЗА БАНЯ - БЯЛ
Държач за кърпи за монтаж върху ЛИРА ЗА БАНЯ - БЯЛ - 9ISIHA01
11.99 лв.
  • Модел: Закачалка за кърпи за лира, бяла, пластмасова
  • Тегло: 0.40кг
  • SKU: 9ISIHA01
  • UPC: 9ISIHA01
Бърза поръчка

Държач за кърпи за монтаж върху ЛИРА ЗА БАНЯ - БЯЛ | Аксесоари

Закачалката за кърпи за монтаж върху лира е изключително компактен и стилен аксесоар за вашата баня.

Сушилника за кърпи е специализиран продукт предназначен за монтаж върху класическите лири за баня. Закачалката за кърпи е направена от здрава пластмаса, подобно на крепежите за лира за баня. Захващането и фиксацията на закачалката за кърпи за лира също е аналогично на това на конзолите за лира - продукта се състои от две части, които се пристягат една за друга между две от ребрата на стоманената или алуминиева лира. Стойката за кърпи за лира е изключително компактен продукт, който придава допълнителна функционалност на лирата за баня, като същевременно не заема допълнително място. Сушилника за кърпи за монтаж върху лира е универсално и практично решение за по-голямо удобство и комфорт в банята. Закачалката за кърпи се монтира изключително лесно и бързо към вашата лира за баня без да се налага пробиване или лепене, присъщо на повечето аксесоари за баня. ДК Лукс предлага стойката за кърпи за лира на изключително изгодна цена.

Монтаж и описание на сушилника за кърпи за монтаж върху лира:

Куката за кърпи за лира е продукт, изключително лесен за монтаж. Състои се от две части, които се пристягат една към друга, така че да се захванат здраво между две от ребрата на лирата за баня. Профила на елементите е направен така, че да прилегне стабилно към ребрата на лирата, без да уврежда покритието. Стойката за кърпи за монтаж върху лира е универсален продукт - няма ограничение за размера на лирата, материала от който е произведена или пък на позицията на която ще се фиксира. Единственото изискване е лирата за баня да бъде с класически дизайн и кръгъл профил на хоризонталните ребра.
ДК Лукс предлага закачалки за кърпи за монтаж върху лира в стандартен бял цвят и с хромирано покритие.

Аксесоари за баня > Аксесоари > Закачалка за кърпи за лира, бяла, пластмасова

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Сушилника за лира е подходящ за алуминиеви и стоманени радиатори за баня.Сушилника е предназначен за монтиране към лира за бан..
11.99 лв.
Купи
Комплекта за монтаж за радиатори за баня включва три броя крепежи в бял цвят, тапа и обезвъздушител. ДК Лукс предлага алуминиевите и стоманени лири з..
15.99 лв.
Купи
Луксозния комплект радиаторни вентили THERMOLIFE в бял цвят включва следното:- 2бр обикновен радиаторен кран, ъглов, с адаптор за тръба Ф16, цвят ..
69.99 лв.
Купи
Сушилника за лира е продукт, подходящ и алуминиевите,и за стоманените радиатори за баня.Сушилникът е предназначен за монтаж къ..
12.99 лв.
Купи
Терморегулатор за радиаторен кран FORNARA 5 степени
-21%
Терморегулатора Fornara е представлява термостатна глава за монтаж към радиаторни вентили, която регулира автоматично топлинния поток към ра..
13.49 лв. 16.99 лв.
Купи
Алуминиеви лири Thermolux се предлагат със следните характеристики:МоделШирочинаВисочинаМеждуосиеОтопли