Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Кука за кърпи за монтаж върху ЛИРА ЗА БАНЯ - месинг ХРОМ - 3RHH06030K1

Кука за кърпи за монтаж върху ЛИРА ЗА БАНЯ - месинг ХРОМ
Кука за кърпи за монтаж върху ЛИРА ЗА БАНЯ - месинг ХРОМ - 3RHH06030K1
26.99 лв.
  • Модел: Закачалка за кърпи за лира, ХРОМ, месингова
  • Тегло: 0.40кг
  • SKU: 3RHH06030K1
  • UPC: 3RHH06030K1
Бърза поръчка

Кука за кърпи за монтаж върху ЛИРА ЗА БАНЯ - месинг ХРОМ | Лири за баня

Хромираната закачалка за кърпи за монтаж върху лира е изключително компактен и стилен аксесоар за вашата баня.

Сушилника за кърпи е специализиран продукт предназначен за монтаж върху класическите лири за баня с хромирано покритие. Закачалката за кърпи е изработена от месинг с хромирано покритие, масивна и изключително стилна. Захващането и фиксацията на закачалката за кърпи за хромирана лира е подобно на захващането на конзолите за лира - продукта се състои от две части, които се пристягат една за друга между две от ребрата на хромираната лира. Месинговата стойка за кърпи за лира е компактен и стилен продукт, който придава допълнителна функционалност на лирата за баня, като същевременно не заема допълнително място. Сушилника за кърпи за монтаж върху лира е универсално и практично решение за по-голямо удобство и комфорт в банята. Закачалката за кърпи се монтира изключително лесно и бързо към вашата лира за баня без да се налага пробиване или лепене, присъщо на повечето аксесоари за баня. ДК Лукс предлага месинговата стойка за кърпи за лира на изключително изгодна цена.

Монтаж и описание на месинговия сушилник за кърпи за монтаж върху лира:

Месинговата закачалка за кърпи за лира е продукт, изключително лесен за монтаж. Състои се от две части, които се пристягат една към друга, така че да се захванат здраво между две от ребрата на хромираната лира. Профила на елементите е направен така, че да прилегне стабилно към ребрата на лирата, без да уврежда покритието. Стойката за кърпи за монтаж върху лира е универсален продукт - няма ограничение за размера на лирата, материала от който е произведена или пък на позицията на която ще се фиксира. Единственото изискване е лирата за баня да бъде с класически дизайн и кръгъл профил на хоризонталните ребра.
ДК Лукс предлага закачалки за кърпи за монтаж върху лира с хромирано покритие и стандартен бял цвят.

Аксесоари за баня > Аксесоари > Закачалка за кърпи за лира, ХРОМ, месингова

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Хромирания терморегулатор THERMOLIFE LUX представлява дизайнерски терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Имаме удоволствието да ви ..
27.99 лв.
Купи
Хромирания кран за лира THERMOLIFE LUX представлява двойно ъглов дизайнерски кран с красиви и изчистени форми THERMOLIFE LUX е луксозна серия ди..
44.99 лв.
Купи
Техническо описание на универсалния комплект тръби и розетки за монтаж на радиатори и лири:Материал: Месинг Покритие: Полиран хром Съдържание на..
24.99 лв.
Купи
Техническо описание на хромираната лира за баня 400х1400Материал: стомана Покритие/цвят: хром-никелово, многослойно Размери: ширина/височина 400..
169.99 лв.
Купи
Комплекта луксозни квадратни кранове от серията SQUARE включват следното:- 2бр квадратен кран за лира, двойноъглов, с адаптор за тръба Ф16, цвят х..
99.99 лв.
Купи