Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Сушилник за кърпи и хавлии за лира ХРОМИРАН месинг 500х75мм - 3RHH08500K1

Сушилник за кърпи и хавлии за лира ХРОМИРАН месинг 500х75мм
Сушилник за кърпи и хавлии за лира ХРОМИРАН месинг 500х75мм - 3RHH08500K1
69.99 лв.
  • Модел: Закачалка за кърпи за лира, ХРОМ, месингова
  • Тегло: 0.40кг
  • SKU: 3RHH08500K1
  • UPC: 3RHH08500K1
Бърза поръчка

Сушилник за кърпи и хавлии за лира ХРОМИРАН месинг 500х75мм | Лири за баня

Хромирания сушилник за кърпи и хавлии е стилен и луксозен аксесоар, същевременно компкактен и лесен за монтаж.

Сушилника за хавлии и кърпи е луксозен аксесоар за лири за баня с хромирано покритие. Сушилника за кърпи и хавлии има компактен, изключително изчистен и стилен дизайн, изработен е от месинг с перфектно хромирано покритие. Много голямо предимство на сушилника за лири е лесния монтаж, без пробиване и без лепене, каквито имат повечето аксесоари за банята, предназначени за окачване на хавлии - фиксацията на хромирания сушилник за лира е подобно на захващането на конзолите за лира - продукта се състои от две части, които се пристягат една за друга между две от ребрата на хромираната лира. Хромирания сушилник за лира придава допълнителна функционалност на лирата за баня, като същевременно заема минимално пространство. Хромирания сушилник за лира е универсално и практично решение за по-голямо удобство и комфорт в банята. Сушилника за хавлии и кърпи се предлага от ДК Лукс на изключително изгодна цена.

Монтаж и описание на месинговия сушилник за кърпи за монтаж върху лира:

Месинговият сушилник за хавлии и кърпи е продукт, изключително лесен за монтаж. Съставен е от месингов държач за хавлии, който има П-образна форма с ширина 500мм и проекция (издаденост) 75мм. Захваща се здраво посредством два броя фиксатори, с които се пристягат към две от ребрата на хромираната лира. Профила на елементите е направен така, че да прилегне стабилно към ребрата на лирата, без да уврежда покритието. Монтажа на хромирания сушилник за лира може да бъде монтаиран на различни по размер(ширина и височина) лири за баня, без значение от какъв материал са произвдени. Единственото изискване е лирата за баня да бъде с класически дизайн и кръгъл профил на хоризонталните ребра.
ДК Лукс предлага и закачалки за кърпи за монтаж върху лира с хромирано покритие и стандартен бял цвят.

Хромирани Лири > Лири за баня > Закачалка за кърпи за лира, ХРОМ, месингова

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Закачалката за кърпи за монтаж върху лира е изключително компактен и стилен аксесоар за вашата баня.Сушилника за кърпи е специализиран п..
11.99 лв.
Купи
Хромираната закачалка за кърпи за монтаж върху лира е изключително компактен и стилен аксесоар за вашата баня.Сушилника за кърпи е ..
14.99 лв.
Купи
Хромираната закачалка за кърпи за монтаж върху лира е изключително компактен и стилен аксесоар за вашата баня.Сушилника за кърпи е ..
26.99 лв.
Купи
Дизайнерски радиаторен кран Thermolife е луксозен радиаторен вентил, подходящ за алуминиеви радиатори и лири за баня.THERMOLIFE LUX е серия л..
39.99 лв.
Купи
Луксозния радиаторен кран Thermolife е радиаторен вентил, подходящ за дизайнерски модели алуминиеви радиатори и лири за баня.Thermolife е сер..
39.99 лв.
Купи
Дизайнерския радиаторен вентил от серията THERMOLIFE LUX е луксозен радиаторен кран с впечатляващ черен цвят THERMOLIFE LUX е серия дизайнерски ..
44.99 лв.
Купи