Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Държач за кърпи за монтаж върху ЛИРА ЗА БАНЯ - ХРОМ - 9ISIHA02

Държач за кърпи за монтаж върху ЛИРА ЗА БАНЯ - ХРОМ
Държач за кърпи за монтаж върху ЛИРА ЗА БАНЯ - ХРОМ - 9ISIHA02
14.99 лв.
  • Модел: Закачалка за кърпи за лира, ХРОМ, пластмасова
  • Тегло: 0.40кг
  • SKU: 9ISIHA02
  • UPC: 9ISIHA02
Бърза поръчка

Държач за кърпи за монтаж върху ЛИРА ЗА БАНЯ - ХРОМ | Лири за баня

Хромираната закачалка за кърпи за монтаж върху лира е изключително компактен и стилен аксесоар за вашата баня.

Сушилника за кърпи е специализиран продукт предназначен за монтаж върху класическите лири за баня с хромирано покритие. Закачалката за кърпи е направена от здрава пластмаса, подобно на крепежите за лира за баня. Захващането и фиксацията на закачалката за кърпи за хромирана лира също е аналогично на това на конзолите за лира - продукта се състои от две части, които се пристягат една за друга между две от ребрата на хромираната лира. Стойката за кърпи за лира е изключително компактен продукт, който придава допълнителна функционалност на лирата за баня, като същевременно не заема допълнително място. Сушилника за кърпи за монтаж върху лира е универсално и практично решение за по-голямо удобство и комфорт в банята. Закачалката за кърпи се монтира изключително лесно и бързо към вашата лира за баня без да се налага пробиване или лепене, присъщо на повечето аксесоари за баня. ДК Лукс предлага стойката за кърпи за лира на изключително изгодна цена.

Монтаж и описание на сушилника за кърпи за монтаж върху лира:

Куката за кърпи за лира е продукт, изключително лесен за монтаж. Състои се от две части, които се пристягат една към друга, така че да се захванат здраво между две от ребрата на хромираната баня. Профила на елементите е направен така, че да прилегне стабилно към ребрата на лирата, без да уврежда покритието. Стойката за кърпи за монтаж върху лира е универсален продукт - няма ограничение за размера на лирата, материала от който е произведена или пък на позицията на която ще се фиксира. Единственото изискване е лирата за баня да бъде с класически дизайн и кръгъл профил на хоризонталните ребра.
ДК Лукс предлага закачалки за кърпи за монтаж върху лира с хромирано покритие и стандартен бял цвят.

Аксесоари за баня > Аксесоари > Закачалка за кърпи за лира, ХРОМ, пластмасова

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
ХРОМИРАНА лира за баня Avantgarde 400(360)х1200
-14%
Хромираната лира модел Avantgarde 400х1200 представлява луксозна лира за баня със стилен дизайн и хромирано покритие.Лирата за баня е изработена о..
149.99 лв. 174.99 лв.
Купи
Техническо описание на радиаторния вентил 1/2"М ПОЛИРАН ХРОММатериал: месинг Покритие: ПОЛИРАН ХРОМ Тип: ъглов Механизъм: спирателен, секретен ..
12.49 лв.
Купи
Луксозните хромирани лири модел Avantgarde 500х900 представляват лири за баня с модерен дизайн и отлично качество.Лирата за баня в цвят хром ..
134.99 лв.
Купи
Нагревател с РЕГУЛИРУЕМ термостат за лира 300W ХРОМ
-5%
Нагревателя за лира с регулируем термостат 300W предлага допълнително удобство и комфорт за вашата баня.Електрическият нагревател прави възможно и..
137.49 лв. 144.99 лв.
Купи
Комплекта луксозни вентили за лира ХРОМ от серията THERMOLIFE включват следното:- 2бр Обикновен вентил за лира, двойноъглов, с адаптор за тръба Ф1..
79.99 лв.
Купи