Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Градинска пръскалка въртяща с колче - 1013

Градинска пръскалка въртяща с колче (Градинска пръскачка - въртяща, обикновена) на цени от 2.99 лв. само в dklux.com
Градинска пръскалка въртяща с колче - 1013
3.99 лв.
  • Марка: Sayim Plastik
  • Модел: Градинска пръскачка - въртяща, обикновена
  • Тегло: 0.18кг
  • SKU: 1013
  • UPC: 1013
Бърза поръчка

Градинска пръскалка въртяща с колче | Поливане

Въртяща градинска пръскалка предназначена за поливане на градински и тревни площи.

Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Градинска пръскачка е качествена градинска пръскалка с въртящо тяло на 360°. Това дава възможност на пръскалката да обхване широка площ от градината. Благодарение на дюзите с различен наклон на водната струя, градинската пръскалка разпръсква равномерно водата по цялата площ на поливане. Градинската пръскалка е изработена от качествена пластмаса, което я прави лека и удобна за преместване, същевременно е здрава и устойчива.

Предназначение и употреба на въртяща градинска пръскалка:

Градинската пръскалка се забива в почвата, за да остане стабилна. Съвместима е с всички градински маркучи с размери от 1/2" до 3/4" (ф12-ф19). Пръскалката се върти на 360°, задвижвана от водните струи.
Разгледайте и другите градински аксесоари и маркучи, които ДК Лукс предлага на Вашето внимание!

Инструменти за поливане > Поливане > Градинска пръскачка - въртяща, обикновена

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Градински пистолет пръскалка за поливане със спусък и конектор за маркуч бърза връзка.Продукта представлява воден пистолет с многоструйна пръ..
6.99 лв.
Купи
Петорния поливник с колче представлява практична и удобна градинска поливачка, с възможност за свързване с маркуч. Градинската пръскалка е подходящ а..
3.99 лв.
Купи
Електронния таймер за поливане впряга съвременните технологии в помощ улеснение на любителя градинар.Дигиталния програматор за поливане съвре..
57.99 лв.
Купи
Механичния таймер за поливане е евтин и достъпен начин за автоматизиране на поливането на градината и оптимизирането на разхода на вода.Поливния т..
25.99 лв.
Купи
Петорния поливник с колче представлява практична и удобна градинска поливачка, с възможност за свързване с маркуч. Градинската пръскалка е подходящ а..
3.99 лв.
Купи