Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Пистолет за поливане ЛЕЙКА едноструен с бърза връзка - 2005

Пистолет за поливане ЛЕЙКА едноструен с бърза връзка (Пистолет за поливане, лейка, с бърза връзка 1/2") на цени от 3.99 лв. само в dklux.com
Пистолет за поливане ЛЕЙКА едноструен с бърза връзка - 2005
6.99 лв.
  • Марка: Sayim Plastik
  • Модел: Пистолет за поливане, лейка, с бърза връзка 1/2"
  • Тегло: 0.25кг
  • SKU: 2005
  • UPC: 2005
Бърза поръчка

Пистолет за поливане ЛЕЙКА едноструен с бърза връзка | Поливане

Градински пистолет пръскалка за поливане със спусък и конектор за маркуч бърза връзка.

Продукта представлява воден пистолет с многоструйна пръскалка предназначен за поливане на градински и тревни площи. Този модел пистолет е с възможност фиксиране на водната струя. Регулирането на струята става лесно, чрез завъртане на застопоряващия механизъм на спусъка на водния пистолетГрадинския пистолет се свързва директно с маркуча за поливане, чрез бърза връзка размер 1/2" (ф12). Конектора осъществява здрава и качествена свръзка между водния пистолет и маркуча, като прави изхлузването на маркуча при резки движения и опъване почти невъзможно. Градинския пистолет е лек и удобен, позолява лесна работа с него. Многоструйната пръскалка на пистолета дава възможност за ефективно разпръскване на водните пръски и нежно капково напояване щадящо растенията.

Серията градински аксесоари на ДК Лукс предлага избор от качествени продукти на изключителни цени!

Разгледайте и другите предложения за двора и градината.

Инструменти за поливане > Поливане > Пистолет за поливане, лейка, с бърза връзка 1/2"

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Въртяща градинска пръскалка предназначена за поливане на градински и тревни площи.Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е пр..
3.99 лв.
Купи
Електронния таймер за поливане впряга съвременните технологии в помощ улеснение на любителя градинар.Дигиталния програматор за поливане съвре..
57.99 лв.
Купи
Механичния таймер за поливане е евтин и достъпен начин за автоматизиране на поливането на градината и оптимизирането на разхода на вода.Поливния т..
25.99 лв.
Купи
Петорния поливник с колче представлява практична и удобна градинска поливачка, с възможност за свързване с маркуч. Градинската пръскалка е подходящ а..
3.99 лв.
Купи
Импулсен поливник с алуминиев разпръсквач Функции на разпръскване: 4 Шиш: Алуминиев Бърза връзка: 1/2" Диаметър на разприскване: 26 м..
20.99 лв.
Купи