Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Пистолет за поливане с 5 функции с бърза връзка - 6011

Пистолет за поливане с 5 функции с бърза връзка (Пистолет за поливане, 5 функции, бърза връзка 1/2") на цени от 5.99 лв. само в dklux.com
Пистолет за поливане с 5 функции с бърза връзка - 6011
7.99 лв.
  • Марка: Sayim Plastik
  • Модел: Пистолет за поливане, 5 функции, бърза връзка 1/2"
  • Тегло: 0.25кг
  • SKU: 6011
  • UPC: 6011
Бърза поръчка

Пистолет за поливане с 5 функции с бърза връзка | Поливане

Градински пистолет за поливане с пет функции и конектор за маркуч бърза връзка.

Продукта представлява воден пистолет с многофункционална глава, предназначен за поливане на градински и тревни площи. Този модел пистолет дава възможност за лесна промяна на функциите на разпръскване на водата посредством лесно завъртане до постигане на желаната струя. Спусъка дава възможност да фиксиране на струята, чрез завъртането на застопоряващия механизъм на спусъка на водния пистолетГрадинския пистолет се свързва директно с маркуча за поливане, чрез бърза връзка размер 1/2" (ф12). Конектора осъществява здрава и качествена свръзка между водния пистолет и маркуча, като прави изхлузването на маркуча при резки движения и опъване почти невъзможно. Градинския пистолет е лек и удобен, което позволява лесна работа с него. 

Серията градински аксесоари на ДК Лукс предлага избор от качествени и разнообразни продукти на изключителни цени!

Разгледайте и другите предложения за двора и градината.

Инструменти за поливане > Поливане > Пистолет за поливане, 5 функции, бърза връзка 1/2"

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Накрайника за маркуч представлява месингов щуцер за маркуч.Накрайника за маркуч служи за свързка между маркуча и водопроводната система. Накр..
1.99 лв.
Купи
Универсално разклонение за маркуч с кранове за спиране на водата.Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите г..
4.99 лв.
Купи
Градинската пръскалка Турбо е качествен продукт, предназначен за поливането на декоративни тревни площи и градини.Серията градински аксесоари пред..
4.49 лв.
Купи
Мини гребло пластмасово за двора и градината. Градинско мини гребло тип "Ветрило" е част от широката гама инструменти за градината, които п..
1.99 лв.
Купи
Механичния таймер за поливане е евтин и достъпен начин за автоматизиране на поливането на градината и оптимизирането на разхода на вода.Поливния т..
25.99 лв.
Купи
Конектор със стоп механизъм за бърза връзка на градински маркучи.Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена ..
1.99 лв.
Купи