Меню
Your Cart

Хромирани Лири AVG

Хромираните лири за баня модел Avangarde представляват луксозно решение за отоплението на вашата баня.

Лирите за баня са важен елемент в обзавеждането на съвременната баня. Основното предназначение на лирите за баня е отоплението на помещението, но далеч не е и единственото предназначение.Хромираните лири с декоративен ефект внасят стил, уют и топлина, като се превръщат в луксозен аксесоар, който краси банята и придава луксозна визия. За ценителите на качеството и впечатляващия дизайн сме подбрали луксозните модели хромирани лири модел Avangarde. Високото им качество и надеждност, комбинирани с луксозната визия и хромирано покритие правят лирите Avangarde предпочитано решение за обзавеждането и отоплението на модерната баня. За постигането на максимален ефект, който да грабва окото, препоръчваме комбинацията на хромираната лира с луксозния радиаторен вентил Thermolife. Отличното качество на лирите за баня хром от серия Avangarde се дължи на висококачествените материали вложени в производството на детайлите, прецизната заварка между елементите и не на последно място - перфектното и многослойно покритие, което дава цвета на хромираната лира. ДК Лукс предлага хромираните лири от серията Avangarde в различни размери и с различна отоплителна мощност. Лирите за баня хром са най-подходящи за бани и помещения с висока влажност. ДК Лукс предлага атрактивни цени и промоции на хромирани лири за баня Avangarde, от които може да се възползвате. 

Марка: Thermolux
Хромираната лира модел Avantgarde 400х900 представлява луксозна лира за баня със стилен дизайн и хромирано покритие.Лирата за баня е продукт с високо качество, изработен от въглеродна стомана с многослойно покритие. Хромираните лири от серия Avantgarde се произвеждат по най-високи..
90.09 лв. 105.99 лв.
Без данък:90.09 лв.
Марка: Thermolux
Хромираната лира модел Avantgarde 400х1200 представлява луксозна лира за баня със стилен дизайн и хромирано покритие.Лирата за баня е изработена от висококачествена въглеродна стомана с качествено многослойно покритие. Технологията на изработка на хромираните лири Avantgarde с специфична и минав..
132.59 лв. 155.99 лв.
Без данък:132.59 лв.
Марка: Thermolux
Луксозните хромирани лири модел Avantgarde 500х900 представляват лири за баня с модерен дизайн и отлично качество.Лирата за баня в цвят хром е продукт, произведен от висококачествена въглеродна стомана  с прецизна изработка и специално обработено хромирано покритие. Освен топлина и уют..
93.49 лв. 109.99 лв.
Без данък:93.49 лв.
Марка: Thermolux
Луксозните хромирани лири модел Avantgarde 500х1200 представляват лири за баня с модерен дизайн и отлично качество.Лирата за баня в цвят хром е продукт, произведен от висококачествена въглеродна стомана  с прецизна изработка и специално обработено хромирано покритие. Освен топлина и уют, ли..
135.99 лв. 159.99 лв.
Без данък:135.99 лв.
Марка: Thermolux
Хромираната лира модел Avantgarde 600 е луксозен продукт за отопление с модерен дизайн и впечатляваща визия.Лирата за баня в цвят хром е изработена от висококачествени метални заготовки, покрита е с фин слой мед и хром-никелова сплав. Освен изключителното качество и висока отоплит..
101.99 лв. 119.99 лв.
Без данък:101.99 лв.
Марка: Thermolux
Хромираната лира модел Avantgarde 600х1200 е луксозен продукт за отопление с модерен дизайн и впечатляваща визия.Лирата за баня в цвят хром е изработена от висококачествени метални заготовки, покрита е с фин слой мед и хром-никелова сплав. Освен изключителното качество и висо..
144.49 лв. 169.99 лв.
Без данък:144.49 лв.
Луксозен радиаторен вентил THERMOLIFE LUX ХРОМ Луксозен радиаторен вентил THERMOLIFE LUX ХРОМ
Дизайнерски продукт
Луксозния радиаторен кран Thermolife е радиаторен вентил, подходящ за дизайнерски модели алуминиеви радиатори и лири за баня.Thermolife е серия дизайнерски радиаторни кранове, произведени в Италия с марката APM. Радиаторните вентили Thermolife са предназначени за  алуминиеви радиа..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Дизайнерски кран ДВОЙНО ЪГЛОВ, THERMOLIFE LUX ХРОМ Дизайнерски кран ДВОЙНО ЪГЛОВ, THERMOLIFE LUX ХРОМ
Дизайнерски продукт
Хромирания кран за лира THERMOLIFE LUX представлява двойно ъглов дизайнерски кран с красиви и изчистени форми THERMOLIFE LUX е луксозна серия дизайнерски кранове за лири и радиатори, произведени в Италия. Колекцията THERMOLIFE LUX предлага специално проектиран модел дв..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
Електрически нагревател за лира 300W ХРОМ, ТЕРМОСТАТ Електрически нагревател за лира 300W ХРОМ, ТЕРМОСТАТ
Дизайнерски продукт
Марка: Thermolux
Електрическият нагревател за лира е с вграден термостат и хромирана декоративна капачка.Електрическият нагревател представлява допълнителен аксесоар, който предлага възможност за използване на всяка една лира за баня извън обхвата на локални или централни отоплителни системи с циркулираща г..
66.99 лв.
Без данък:66.99 лв.
Нагревател с РЕГУЛИРУЕМ термостат за лира 300W ХРОМ Нагревател с РЕГУЛИРУЕМ термостат за лира 300W ХРОМ
Ново Дизайнерски продукт
Нагревателя за лира с регулируем термостат 300W предлага допълнително удобство и комфорт за вашата баня.Електрическият нагревател прави възможно използването на лирите за баня като самостоятелни отоплителни тела, извън рамките на отоплителните инсталации. Нагревателя за лира с регулируем термост..
119.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Електрически нагревател за лира 600W ХРОМ, ТЕРМОСТАТ Електрически нагревател за лира 600W ХРОМ, ТЕРМОСТАТ
Дизайнерски продукт
Марка: Thermolux
Електрическият нагревател за лира 600W има хромирана декоративна капачка се предлага на ниска цена.Електрическият нагревател  за лира за баня е допълнителен аксесоар, който се предлага от ДК Лукс. Нагревателя предлага възможност за използване на лирата&nbs..
73.99 лв.
Без данък:73.99 лв.
Марка: Thermolux
Комплекта за монтаж за радиатори за баня включва три броя хромирани конзоли, крепежи, тапа и обезвъздушител. ДК Лукс предлага хромираните и черните лири за баня с комплект хромирани конзоли за монтаж, който е включен в цената им. Такъв комплект за лири за баня може да закупите и самостоятелно ..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.