Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Уред за прогонване на подземни гризачи (захранване на батерии)

Уред за прогонване на подземни гризачи (захранване на батерии)
Уред за прогонване на подземни гризачи (захранване на батерии)
29.99 лв.
  • Модел: Уред против подземни гризачи
  • Тегло: 0.50кг
  • SKU: 0570029
  • UPC: 0570029
Бърза поръчка

Характеристики на уреда за прогонване на гризачи:

Материал: алуминий
Захранване: батерии
Обхват: радиус 17м
Площ: 800м2
Влагозащита на батериите: да

Уреда против подземни гризачи е изключително полезен помощник в градината, който защитава земеделските култури и насажденията от лакомите вредители.

Уреда за прогонване на гризачи е ефективно и компактно устройство, което прогонва къртици, слепи кучета, плъхове и други от вашата градина, защитавайки насажденията. Уреда е напълно безопасен за хора и домашни животни, работи на принципа на високочестотни сигнали, не използва отрови и не уврежда и не наранява животни и растителни видове в близост до него. Уреда за прогонване на гризачи има алуминиев корпус и се забива в земната повърхност. Алуминиевото тяло на уреда против гризачи е здраво и надеждно, безпроблемно може да се постави и в по-твърда или камениста почва. Другото предимство на алуминиевия корпус е устойчивостта на корозия, което е неминуем риск при високата влажност и температурните условия на почвата. Уреда за прогонване на гризачи работи със захранване от батерии. Радиуса на ефективност е около 17м. като приблизителната площ е 800м2. Тези цифри са приблизителни и зависят пряко от структурата и условията на почвата.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Описание на плувиометъра модел PROFI:Плувиометъра е уред, който служи за определяне на падналото количество дъжд на квадратен метър. Уреда има мар..
7.49 лв.
Купи
Описание на уреда за връзване на растения с лента и скоби:Този ръчен инструмент е предназначен за връзване на високорастящи и увивни растения. Уре..
34.99 лв.
Купи