Категории

APE коляно с вътрешна резба за тръба с алуминиева вложка

Цена 4.69 лв. за APE коляно с вътрешна резба за тръба с алуминиева вложка - APE ъглова връзка за тръба pex-al-pex с женска резба (5281612 от APE) в раздел Тръби с алуминиева вложка и фитинги
Харесан от: 12 Модел: APE ъглова връзка за тръба pex-al-pex с женска резба
SKU: 5281612
Наличност: Наличен
4.69 лв.

Избери опция


* Вариант:
Бр: ПОРЪЧАЙ

APE коляно с вътрешна резба за тръба с алуминиева вложка - 5281612

APE коляното с женска резба е фитинг за многослойни тръби за отопление с марката APE, която гарантира високо качество и надеждност на продукта.

За хората, които оценяват и разчитат на високото качество в своята работа или ежедневие предлагаме многослойните тръби и фитинги за тях с марката APE. Фитингите за тръба с алуминиева вложка, както многослойните тръби на компанията се отличават с отлично качество и надеждност, прецизна изработка и високотехнологично производство. Фитингите за отопление APE, сред които е и коляното с вътрешна резба са висококачествени компоненти за отоплителни системи, произведени в Италия от компания с традиции и доказано име на Европейския и световен пазар. APE дава гаранция за липса на течове при цялостно изграждане на отоплителните инсталации с многослойни тръби за отопление и фитинги за тръби на марката. Коляното APE с женска резба представлява връзката между тръбата за парно и другите компоненти в системата. Коляното преход за тръба е съставено от четири отделни елемента - ъглово тяло, щуцер за тръба, стягащ пръстен и гайка. Щуцера, който влиза в тръбата е отделен от тялото на ракора - връзката е разглобяема. Това осигурява лесен монтаж и свръзка с многослойната тръба, като същевременно надеждните уплътнения гарантират липсата на течове и сълзене от свръзката при правилно изпълнен монтаж. Правият ъгъл на връзката дава възможност да спестеите място или да направите лесна свързка на труднодостъпни места в отоплителната система между многослойната тръба и друг елемент в инсталацията, като например радиаторен вентил, колекторен кран и т.н.

Женското коляно APE е изработено от месинг. Гамата на фитинги за тръба с алуминиева вложка с вътрешна резба обхваща различни размери от ф16 до ф32 със съответния преход с женска резба от 1/2" до 1". Разгледайте и другите компоненти за отоплителни системи на италианския производител APE, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: