Меню
Your Cart

Хромирани фитинги

ДК Лукс предлага качествени месингови фитинги с хромирано покритие, предназначени за откритите части на водопроводни и отоплителни системи.

Месинговите хромирани фитинги за ВиК и отоплителни инсталации се отличават с бляскавото си покритие, което ги прави подходящи за приложение в откритите части на различните системи. Блясъка и представителната си визия месинговите фитинги дължат на изключително качественото хромирано покритие. С хромирано покритие са повечето смесители и аксесоари за баня и кухня, месинговите удължители, кранове и други компоненти за ВиК и отоплителни системи. Освен естетическа и декоративна роля хромирането защитава материала от различни въздействия и реакции (електрохимична корозия например). Хромовото покритие има химическа стабилност и запазва блясъка си изключително дълго време. Огледалните хромирано покритие се запазва по-дълго време и се предпочита пред среброто и никела. Серията хромирани фитинги, които предлага ДК Лукс предлагат отлично качество, здравина и надеждност. Изработени са от месинг, който минава през различни етапи на обработка, като готовия продукт получава бляскавото си хромирано покритие. Самото то е прецизно и устойчиво на механични въздействия. Този клас месингови фитинги с хромирано покритие предлагат добро съотношение цена/качество и са масово използвани при изграждането на водопроводни системи за битово предназначение.
ДК Лукс предлага широка гама месингови хромирани фитинги на изгодни цени. Разгледайте и другите ни продукти - компоненти за водоснабдителни, отоплителни, климатични и газови инсталации.
Хромираният месингов нипел 3/8" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и ото..
1.19 лв.
Без данък:1.19 лв.
Хромираният месингов нипел 1/2" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и ото..
1.39 лв.
Без данък:1.39 лв.
Хромираният месингов нипел 3/4" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и ото..
1.99 лв.
Без данък:1.99 лв.
Хромираният месингов нипел 1" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и отопл..
3.59 лв.
Без данък:3.59 лв.
Хромираната месингова муфа 3/8" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и ото..
1.29 лв.
Без данък:1.29 лв.
Хромираната месингова муфа 1/2" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и ото..
1.59 лв.
Без данък:1.59 лв.
Хромираната месингова муфа 3/4" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и ото..
2.09 лв.
Без данък:2.09 лв.
Хромираната месингова муфа 1" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и отопл..
4.09 лв.
Без данък:4.09 лв.
Хромираното месингово коляно 3/8" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и о..
2.79 лв.
Без данък:2.79 лв.
Хромираното месингово коляно 1/2" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и о..
2.79 лв.
Без данък:2.79 лв.
Хромираното месингово коляно 3/4" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и о..
4.29 лв.
Без данък:4.29 лв.
Хромираното месингово коляно 1" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и ото..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Хромираното месингово коляно-нипел 3/8" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и ..
2.39 лв.
Без данък:2.39 лв.
Хромираното месингово коляно-нипел 1/2" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и ..
2.79 лв.
Без данък:2.79 лв.
Хромираното месингово коляно-нипел 3/4" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и ..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Хромираното месингово коляно-нипел 1" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и от..
10.99 лв.
Без данък:10.99 лв.
Хромираният месингов тройник 3/8" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и отопли..
2.39 лв.
Без данък:2.39 лв.
Хромираният месингов тройник 1/2" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и отопли..
2.99 лв.
Без данък:2.99 лв.
Хромираният месингов тройник 3/4" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и отопли..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Хромираният месингов тройник 1" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и отоплите..
11.49 лв.
Без данък:11.49 лв.
Хромираната месингова капа 1/2" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и отоплителни системи с перфектното..
1.09 лв.
Без данък:1.09 лв.
Хромираната месингова капа 3/4" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и отоплителни системи с перфектното..
1.79 лв.
Без данък:1.79 лв.
Хромираната месингова тапа 1/2" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и отоплите..
1.09 лв.
Без данък:1.09 лв.
Хромираната месингова тапа 3/4" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и отоплите..
1.59 лв.
Без данък:1.59 лв.
Показани 1 от 24 | 36 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.