Меню
Your Cart

APE коляно за СТЕНА Ф16х1/2" ЖЕНСКО за PEX-Al-PEX

APE коляно за СТЕНА Ф16х1/2" ЖЕНСКО за PEX-Al-PEX
APE коляното за стена 16х1/2"Ж е специфична връзка за многослойна тръба с "уши", предназначена за фиксиране към различни плоскости.За хората, коит..
5.99 лв.
Без данък: 5.99 лв.
  • Модел: APE ъглова връзка за стена за PEX-AL-PEX тръби 16х1/2"Ж
  • SKU: 5481612
  • UPC: 5481612

APE коляното за стена 16х1/2"Ж е специфична връзка за многослойна тръба с "уши", предназначена за фиксиране към различни плоскости.

За хората, които оценяват и разчитат на високото качество в своята работа или ежедневие предлагаме многослойните тръби и фитинги за тях с марката APE. Фитингите за тръба с алуминиева вложка, както многослойните тръби на компанията се отличават с отлично качество и надеждност, прецизна изработка и високотехнологично производство. Фитингите за отопление APE, сред които е и коляното с за стена са висококачествени компоненти за отоплителни системи, произведени в Италия от компания с традиции и доказано име на европейския и световен пазар.

APE дава гаранция за липса на течове при цялостно изграждане на отоплителните инсталации с многослойни тръби за отопление и фитинги за тръби на марката. Ъгловата връзка APE с женска резба представлява адаптор за тръбата PEX-AL-PEX и другите компоненти в системата. Коляното за стена 16х1/2"Ж е съставено от четири отделни елемента, както и обикновените ъглови връзки APE - ъглово тяло, щуцер за тръба, стягащ пръстен и гайка. Щуцера, който влиза в тръбата е отделен от тялото на ракора - връзката е разглобяема. Това осигурява лесен монтаж и свръзка с многослойната тръба, като същевременно надеждните уплътнения гарантират липсата на течове и сълзене от свръзката при правилно изпълнен монтаж. Правият ъгъл на връзката дава възможност да спестите място или да направите лесна свръзка на труднодостъпни места в отоплителната система между многослойната тръба и друг елемент в инсталацията, като например радиаторен вентил, колекторен кран и т.н. Специфичното при ъгловата връзка за стена са т.нар. "уши", които са предназначени да фиксират здраво фитинга за многослойни тръби към дадена плоскост.

Ъгловата връзка APE е изработена от месинг. Колената за стена се предлагат с размери от ф16, Ф18 и Ф20 с преход към 1/2" женска резба. Разгледайте и другите компоненти за отоплителни системи на италианския производител APE, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.