Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 11/2" - 82745AH05

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 11/2"
Ново
Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 11/2" - 82745AH05
239.99 лв.
 • Модел: Магнитен филтър ICMA 11/2", месинг
 • Тегло: 1.00кг
 • SKU: 82745AH05
 • UPC: 82745AH05
 • JAN: 82745AH05
Бърза поръчка

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 11/2" | Контрол на отоплението

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 11/2"

Повишаването на ефективността и надеждността на отоплителните, вентилационните и ВиК системи е ключово за съвременните строителни и ремонтни работи. В тази връзка, изборът на качествени компоненти е от съществено значение. Магнитният сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 11/2" е важен елемент от инсталацията, който гарантира, че Вашата система ще работи гладко и безпроблемно.

Топ 5 причини за използването на магнитен сепаратор ICMA:

 1. Предпазване на оборудването: Магнитният сепаратор предпазва котли, помпи и други компоненти от увреждания, причинени от метални частици.
 2. Подобрена ефективност: Почиства отоплителната система от примеси, което води до по-добър топлообмен и по-ниски разходи за енергия.
 3. Удължаване живота на системата: Редовното отстраняване на натрупванията предотвратява корозията и удължава живота на системата.
 4. Лесна поддръжка: Сепараторът е проектиран за лесно обслужване и почистване без необходимостта от специални инструменти.
 5. Висококачествен италиански дизайн: ICMA е доказан италиански бранд, гарантиращ качество и дълготрайност.

Подробно описание на продукта:

Магнитният сепаратор ICMA 11/2" е високоефективно устройство, предназначено за защита на инсталации за отопление и охлаждане от твърди частици и примеси на черни метали, които могат да причинят вреди или да понижат ефективността на системата. С помощта на силни магнити, той привлича и задържа всякакви метални частици, които се пренасят с течностите в системата.

Технически Характеристики

 • Максимално работно налягане: 10 бара.
 • Максимална работна температура: 110°C.
 • Филтрационна мрежа: Неръждаема стомана.
 • Магнитно поле: 10.500 Gauss.
 • Съвместимост: Вода и водни разтвори на гликоли до 30%.

Често задавани въпроси:

Как се монтира магнитния сепаратор?

Магнитният сепаратор ICMA се монтира вертикално на връщащия тръбопровод, предпочитано близо до котела или друга основна компонента на системата.

Как често трябва да се извършва поддръжка и почистване на сепаратора?

Препоръчително е почистването да се извършва веднъж годишно, но това може да варира в зависимост от условията и натовареността на системата.

Може ли сепараторът да се използва в системи с нестандартни течности?

Да, ICMA сепараторът е подходящ за използване с различни видове топлоносители, стига да не превишават максимално допустимата работна температура и налягане.

Избирайки магнитен сепаратор ICMA, вие инвестирате в издръжливост и надеждност за вашата отоплителна или климатична система. Неговата производителност и функционалност го правят изключително предпочитан сред инженерите по ВиК, отопление и климатизация, които не правят компромиси с качеството на работата си.

Надеждният и дълготраен избор на ICMA 11/2" магнитен сепаратор е идеалният начин да осигурите непрекъсната работа на вашата система с минимална поддръжка и максимална ефективност.

Предпазни уреди > Контрол на отоплението > Магнитен филтър ICMA 11/2", месинг

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.