Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 3/4" - 82745AE05

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 3/4"
Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 3/4" - 82745AE05
169.99 лв.
 • Модел: Магнитен филтър ICMA 3/4", месинг
 • Тегло: 1.00кг
 • SKU: 82745AE05
 • UPC: 82745AE05
 • JAN: 82745AE05
Бърза поръчка

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 3/4" | Контрол на отоплението

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 3/4"

Във водните инсталации, точността и надеждността на оборудването е от съществено значение за гарантиране на устойчивостта и ефективността на отоплителните и охладителни системи. Магнитният сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 3/4" предлага иновативно и дългосрочно решение за подобряване на работата на такива системи. Използвайки висококачествен неодимов магнит, този уред е изключителен инструмент за пречистване на топлоносителя от всички видове магнитни и немагнитни замърсявания.

Топ 5 причини за използването на Магнитен сепаратор ICMA 3/4":

 1. Изключителна Ефективност: С невероятна сила на магнитното поле от 10.500 Gauss, магнитният сепаратор е оборудван да привлича и задържа дори най-крехките железни примеси.
 2. Защита на Системата: Устройството ефективно предпазва отоплителните уреди и компонентите - котли, помпи и топлообменници, от износване и повреди, като по този начин удължава срока на тяхната експлоатация.
 3. Високо Качество на Водата: Мрежата от неръждаема стомана осигурява допълнителна филтрация, почиства водата от всички видове нечистотии като пясък, ръжда и други отлагания.
 4. Лесно Обслужване: Компактен и с универсална конструкция, магнитният сепаратор ICMA 3/4" може бързо и лесно да се обслужва и монтира както хоризонтално така и вертикално.
 5. Всестранно Приложение: Подходящ за филтриране на вода и водни разтвори на гликоли до 30%, този продукт е универсален инструмент за разнообразни инсталации.

Описание на Продукта

Магнитният сепаратор ICMA 3/4" използва комбинация от мощно магнитно поле и механична филтрация за да пречисти топлопреносната течност от всякакви замърсявания. Неговата уникална конструкция позволява ефективно разделяне на твърди частици, примеси и замърсявания, като осигурява оптимална работа на отоплителната или охладителна система.

Технически Характеристики

 • Максимално работно налягане: 10 бара.
 • Максимална работна температура: 110°C.
 • Филтрационна мрежа: Неръждаема стомана.
 • Магнитно поле: 10.500 Gauss.
 • Съвместимост: Вода и водни разтвори на гликоли до 30%.

Инсталация и Обслужване

Със специално проектиран патрон за бърз монтаж и обслужване, този магнитен сепаратор намалява нуждата от често почистване и поддръжка благодарение на лесно достъпния дренажен кран и подвижния магнитен патрон. Имота може да се монтира в различни позиции, което гарантира гъвкавост при инсталиране във вашата система.

Често Задавани Въпроси

Каква е препоръчителната позиция за монтаж на магнитния филтър?
Магнитният филтър е най-ефективен, когато се монтира на връщащата линия преди котела, където може да обира всички замърсители в системата.
Трябва ли редовно да се почиства филтърът?
Благодарение на мощния магнит и качествената мрежа, филтърът изисква възможно най-малко обслужване, но регулярното преглеждане и почистване ще гарантира оптималната му работа.
Може ли магнитният сепаратор да се използва с алуминиеви отоплителни тела?
Да, магнитният сепаратор ICMA 3/4" ефективно премахва метални стружки и примеси, които могат да ускорят корозията на алуминий и други метали.
Подходящ ли е този филтър за всяка отоплителна система?
Този филтър е универсален и подходящ за разнообразие от системи, включително тези реализирани с газови котли, термопомпи, пелетни съоръжения и конвектори.

Осигурете дълготрайност и надеждност на вашата отоплителна и охладителна система с Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 3/4", специално създаден да отговори на най-високите стандарти във ВиК отоплението и климатизацията.

Предпазни уреди > Контрол на отоплението > Магнитен филтър ICMA 3/4", месинг

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 11/2"
Ново
Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 11/2"Повишаването на ефективността и надеждността на отоплителните, вентилацион