Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 1" - 82745AF05

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 1"
Ново
Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 1" - 82745AF05
184.99 лв.
  • Модел: Магнитен филтър ICMA 1", месинг
  • Тегло: 1.00кг
  • SKU: 82745AF05
  • UPC: 82745AF05
  • JAN: 82745AF05
Бърза поръчка

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 1" | Контрол на отоплението

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 1"

Инженерите в областта на ВиК, отоплението и климатизацията добре разбират важността от качественото оборудване, което осигурява ефективност и дълготрайност на системите, за които се грижим. Магнитният сепаратор ICMA 1" е прецизно създаден да отговори на тези изисквания, предлагайки решения съчетаващи италианското качество и иновативност. Дори и да се доверяваме на по-достъпни продукти от други производители, ICMA остава водещ избор за специалисти, които искат да инвестират в дългосрочни и надеждни решения за своите инсталации.

Топ 5 причини за използването на Магнитен сепаратор ICMA 1":

Висока Ефективност: Магнитният сепаратор на ICMA е оборудван с мощен неодимов магнит, който гарантира изключителен капацитет за привличане и задържане на микроскопични частици. 
Интелигентна Защита: Продуктът осигурява дългосрочно предпазване на критичните компоненти на системата от повреди, увеличавайки надеждността и ефективността на инсталациите. 
Оптимално Качество на Водата: Със своята филтрационна мрежа от неръждаема стомана, магнитният сепаратор ICMA 1" поддържа водата чиста и защитена от външни замърсители. 
​​​​​​​Лесно и Бързо Обслужване: Ергономичният дизайн улеснява монтажа и поддръжката, което спестява време и усилия в дългосрочен план. Широк Спектър на Приложение: С магнитния сепаратор ICMA 1", Ви е осигурено решение при всякакви условия на работа, като уредът е подходящ за използване с различни отоплителни и охладителни системи.

Описание на Продукта

ICMA 1" е иновационен магнитен сепаратор, който използва комбиниран подход от високоинтензивно магнитно поле и финна механична филтрация. Това предпазва отоплителната и охладителната система от увреждания, свързани с метални и други твърди частици, които могат да бъдат намерени в топлоносителя.

Технически Характеристики

  • Максимално работно налягане: 10 бара.
  • Максимална работна температура: 110°C.
  • Филтрационна мрежа: Неръждаема стомана.
  • Магнитно поле: 10.500 Gauss.
  • Съвместимост: Вода и водни разтвори на гликоли до 30%.

Инсталация и Обслужване

Създаден за улеснение на потребителя, ICMA 1" може да бъде монтиран бързо и удобно, благодарение на простата си конструкция и патрони, които позволяват лесен достъп при поддръжка.

Често Задавани Въпроси

Къде е най-добре да бъде поставен магнитният сепаратор?

За оптимална ефективност, ICMA 1" се препоръчва да бъде монтиран на връщащата тръба преди котела, където може да хване всички замърсители изтичащи от системата.

Има ли нужда често да се чисти филтърът?

Благодарение на високата ефикасност на магнита и качествената филтрационна мрежа, ICMA 1" не изисква често обслужване. Въпреки това, периодичните проверки са препоръчителни за запазване на оптималната ефективност.

Може ли магнитният сепаратор да се използва с алуминиеви отоплителни устройства?

Да, ICMA 1" ефикасно премахва метални стружки и други частици, което намалява корозията и натоварването на отоплителните елементи, включително тези от алуминий.

Подходящ ли е този филтър за всякакъв тип отоплителна система?

Магнитният сепаратор ICMA 1" е универсално решение и е подходящ за различни видове отоплителни системи, включително и тези с термопомпи, пелетни уреди и други.

Инвестирайте в качество и надеждност с Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 1", който със сигурност ще осигури дългосрочна ефективност и безпроблемна работа на вашата отоплителна и охладителна система.

Предпазни уреди > Контрол на отоплението > Магнитен филтър ICMA 1", месинг

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.