Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 2" - 82745AJ05

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 2"
Ново
Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 2" - 82745AJ05
249.99 лв.
 • Модел: Магнитен филтър ICMA 2", месинг
 • Тегло: 2.00кг
 • SKU: 82745AJ05
 • UPC: 82745AJ05
 • JAN: 82745AJ05
Бърза поръчка

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 2" | Контрол на отоплението

Магнитен сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 2"

В съвременния свят ефективната и надеждна ВиК и отоплителна система се явява витална част от всеки дом и промишлено предприятие. Качественото оборудване и аксесоарите, които гарантират безпроблемната работа на системите, са от ключово значение. Вазоминалият дни на повърхностното поддържане са заменени от иновативни решения като магнитния сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 2", който представлява върха на технологичните достижения в сектора.

Топ 5 причини за използване на магнитния сепаратор ICMA:

 1. Защита на отоплителната система: Елиминира всички твърди частици и магнитни примеси, които могат да навредят на отоплителната система и да намалят топлоотдаването.
 2. Удължава живота на системата: Предпазва ключовите компоненти като насоси, котли и радиатори от увреждане.
 3. Икономичност: Спестява средства за поддръжка и ремонт благодарение на намаляването на отлаганията и корозията.
 4. Енергийна ефективност: Поддържането на системата чиста от твърди частици осигурява оптималната ѝ работа и енергийна ефективност.
 5. Лесна инсталация и поддръжка: Магнитният сепаратор ICMA е лесен за инсталиране и поддържане, съдържа удобни отвори за почистване.

Описание на продукта

Създаден с особено внимание към детайла и произведен от висококачествени материали, магнитният сепаратор ICMA 2" е незаменим помощник в поддържането на чистотата на водата във климатични и отоплителни системи. Дизайнът му позволява да премахва твърди частици, като ръжда и пясък, както и магнитни примеси, които редовно намират пътя си в тръбите и могат да предизвикат сериозни проблеми.

Технически Характеристики

 • Максимално работно налягане: 10 бара.
 • Максимална работна температура: 110°C.
 • Филтрационна мрежа: Неръждаема стомана.
 • Магнитно поле: 10.500 Gauss.
 • Съвместимост: Вода и водни разтвори на гликоли до 30%.

Изработен от висококачествен месинг, той е устойчив на високи температури и корозия, което гарантира дълготрайност и надеждност. С размер на свързващите резби от 2", този сепаратор е идеален за широк спектър от приложения, като същевременно осигурява лесен монтаж във всяка система.

Често задавани въпроси

Как работи магнитният сепаратор?

Магнитният сепаратор използва силни магнитни полета за привличане на феромагнитни частици. Той е оборудван с мощни магнити, които ефикасно отделят и задържат частиците и примесите от течността.

Лесен ли е за поддръжка?

Да, сепараторът е разработен с мисъл за лекота на поддръжка. Почистването на уловените частици става бързо и лесно, без необходимост от спиране на системата.

Съвместим ли е с различни типове течности?

Този магнитен сепаратор е създаден да работи оптимално с широка гама от течности, които се срещат в отоплителни и водопроводни системи, включително вода и антифризови разтвори.

Каква е животът на магнитните елементи?

Магнитните елементи в сепаратора са изработени така, че да имат дълга експлоатационна живот. Обикновено, те не изискват подмяна при правилна употреба и поддръжка.

Мога ли да инсталирам магнитния сепаратор сам?

Препоръчително е инсталацията да бъде извършена от квалифициран техник, тъй като правилното свързване и интегриране в системата е от съществено значение за ефективността на продукта.

Независимо дали се стремите към висококачествени италиански и испански продукти или сте отворени към по-достъпните полски, китайски или турски варианти, магнитният сепаратор за твърди частици и примеси ICMA 2" е инвестиция, която ще оправдае всяко вложено средство. Със своята ефикасност, надеждност и лесна поддръжка, той е направен да подобри качеството и дълговечността на вашата отоплителна или ВиК система.

  Предпазни уреди > Контрол на отоплението > Магнитен филтър ICMA 2", месинг

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.