Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Градински комплект за поливане със струйник - 5004

Градински комплект за поливане със струйник (Струйник за поливане, бързи връзки, конектор) на цени от 4.49 лв. само в dklux.com
Градински комплект за поливане със струйник - 5004
4.49 лв.
  • Марка: Sayim Plastik
  • Модел: Струйник за поливане, бързи връзки, конектор
  • Тегло: 0.30кг
  • SKU: 5004
  • UPC: 5004
Бърза поръчка

Градински комплект за поливане със струйник | Поливане

Градинския комплект за поливане включва едноструен градински струйник и комплект конектори за бърза връзка с маркуч.

В комплектта ще намерите лек и удобен воден струйник предназначен за поливане на градински и тревни площи. Този модел струйник дава възможност за регулиране на силата и интензитета на водната струя. Регулирането на струята става лесно, чрез завъртане на струйникаГрадинския струйник се свързва директно с маркуча за поливане, чрез бърза връзка размер 1/2" (ф12). Конектора осъществява здрава и качествена свръзка между градинския струйник и маркуча, като прави изхлузването на маркуча при резки движения и опъване почти невъзможно, освен това има и стоп механизъм за водата. В комплекта има още конектор бърза връзка и накрайник за канелка или кран.

Серията градински аксесоари на ДК Лукс предлага избор от качествени продукти на изключителни цени!

Разгледайте и другите предложения за двора и градината.

Инструменти за поливане > Поливане > Струйник за поливане, бързи връзки, конектор

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Градинския маркуч за поливане е двуслоен маркуч, армиран и изключително устойчив на прегъване и усукване.Това е един висококачествен мар..
56.99 лв.
Купи
Двустранен конектор за градински маркучи с размер 1/2".Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любител..
1.29 лв.
Купи
Универсално разклонение за маркуч с кранове за спиране на водата.Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите г..
4.99 лв.
Купи
ДК Лукс предлага градински маркуч за поливане - двуслоен, армиран и изключително устойчив на прегъване и усукване.Маркучът е с високо качество, ка..
29.99 лв.
Купи
Градински комплект за поливане представлява градински многфункционален пистолет с комплект конектори.Градинския комплект за поливане представлява ..
8.49 лв.
Купи
Пластмасовият накрайник - адаптор за бърза връзка е предназначен за бързи връзки 1/2" и 3/4". Адаптора за бърза връзка е..
1.09 лв.
Купи