Меню
Your Cart

Блог за дома и майстора - отопление RSS Feed

02 окт Дизайнерски лири за баня – изберете стила!
i.atanasova 1 275
Дизайнерските лири за баня са декоративни и красиви и стилни водни или електрически радиатори за баня с впечатляващ дизайн и уникален външен вид. Дизайнерските лири могат да са хоризонтални, вертикалн..
09 яну Какво представлява отоплението на пелети
d.dimitrova 0 191
Зимата е сезонът, през който нуждата от уют и спокойствие се покачва значително. През летния период тълпите от хора и силната музика по плажа предразполагат за купони до зори. Зимата обаче предпочитан..
13 юли Пелетни печки – всичко, което трябва да знаете!
i.atanasova 0 543
Вариантите са отопление за частните домове и битовите/промишлените постройки са много. Един от тях е пелетната печка, появила се на нашия пазар относително скоро. Въпреки че е нещо ново, тези видове о..
24 юли Кранове за радиатори – кои са най-добрите?
i.atanasova 0 599
В съвременните системи за отопление на частните домове на радиаторите винаги се монтират затварящи и регулиращи кранове. По-рано се монтираха към щранговете директно и това не притесняваше никого. Но ..
04 авг Видове гъвкави тръби, сфери на използване, правила на експлоатация
i.atanasova 0 1005
Както при ремонт, така и при строеж на нови жилищни обекти неизбежно ще възникне ситуация, когато за подобрение или смяна на различни комуникации се налага да се работи с тръби. При работа по сложни у..
20 сеп Водоснабдяване за частен дом: различни варианти, плюсовете и минусите
i.atanasova 0 291
Водоснабдяването на частния дом може да е организирано по различни начини. Макар че е много трудно сам човек да се оправи с всички тънкости и нюанси по работата по водопровода, е полезно да знае основ..
24 сеп Как да изберем лира за банята?
i.atanasova 0 781
Всеки опитен майстор ще Ви може да потвърди, че банята е най-трудното помещение и най-скъпото за ремонт. Задачата се усложнява и от влажния микроклимат в санитарния възел, и от високото функционално н..
08 окт Кое да изберем – алуминиеви или стоманени радиатори?
i.atanasova 0 1689
 Отоплението на дома - в града или къщата на село, вилата или офиса е един от важните въпроси, за които да помислите при ремонт на дома, на стари къщи или при строежа или обзавеждането на нови жилищ..
16 окт Дизайнерски радиатори за отопление
i.atanasova 0 1011
Първият воден радиатор за отопление, след много неудачни опити, е изобретен от полския инженер Франц Карлович Сан Гали през 1857 година. Откритието му бързо се разлетяло по света и станало популярно н..
23 окт Панелни стоманени радиатори – плюсове и минуси
i.atanasova 0 652
Благодарение нa ниската (в сравнение с другите метали) цена на стоманата буквално всички панелни радиатори за отопление се произвеждат точно от този материал. Панелната конструкция позволява да се оси..
30 окт Водни конвектори за отопление: как да изберете? – част 1
i.atanasova 0 607
Функционалните и практични водни конвектори се използват, ако трябва да се направи ефективна и икономична отоплителна система. Това оборудване се отличава с надеждност, може да работи десетилетия без ..
05 ное Как да изберете правилно воден конвектор за отопление? – част 2
i.atanasova 0 382
В ПЪРВАТА ЧАСТ (ТУК) Ви разказахме как работят конвекторите и защо са за предпочитане пред традиционните радиатори за отопление. Разгледахме и видовете конвектори от воден тип. А сега ще се спрем на н..
Показани 1 от 12 | 35 (3 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.